• Ask Us a Question
 • congresstransfuziology2019@gmail.com

ALFA ROMEO TONALE

Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s
Na kontaktoni

ALFA ROMEO TONALE

Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s

Na kontaktoni

TONALE EDIZIONE SPECIALE

ËSHTË KOHA PËR TË PËRJETUAR EPOKËN E RE TË ALFA ROMEO-s
Alfa Romeo Tonale e re shënon debutimin e saj në rrugë me edicionin special të jashtëzakonshëm EDIZIONE SPECIALE. Me risitë teknologjike të paprecedentë, të fundit, Alfa Romeo rishpik frymën sportive për ta bërë përvojën e drejtimit edhe më të mirë.

TONALE EDIZIONE SPECIALE

ËSHTË KOHA PËR TË PËRJETUAR EPOKËN E RE TË ALFA ROMEO-s
Alfa Romeo Tonale e re shënon debutimin e saj në rrugë me edicionin special të jashtëzakonshëm EDIZIONE SPECIALE. Me risitë teknologjike të paprecedentë, të fundit, Alfa Romeo rishpik frymën sportive për ta bërë përvojën e drejtimit edhe më të mirë.

ITALIAN DHE UNIK

Një stil unik italian që është jashtëzakonisht besnik ndaj konceptit që mbart që nga krijimi i tij. Alfa Romeo Tonale ofron një dizajn të dallueshëm, sensual dhe të avancuar, i cili nxjerr në pah kanonet e stilit të ri që do të mbeten pika konstante në zhvillimin e gamës së Alfa Romeo.

ITALIAN DHE UNIK

Një stil unik italian që është jashtëzakonisht besnik ndaj konceptit që mbart që nga krijimi i tij. Alfa Romeo Tonale ofron një dizajn të dallueshëm, sensual dhe të avancuar, i cili nxjerr në pah kanonet e stilit të ri që do të mbeten pika konstante në zhvillimin e gamës së Alfa Romeo.

ELEKTRIFIKIMI I FUNDIT, ME ZGJIDHJE TË DIZAJTUARA PËR TË THEKSUAR KODI GJENETIK TË MARKAVE

Paradigma e Alfa Romeos: elektrifikimi është në shërbim të markës dhe kodit të saj gjenetik, me një mision për të rikrijuar frymën sportive për shekullin e njëzet e një. Dy nivele elektrifikimi, Hybrid dhe Plug-in Hybrid Q4, të zhvilluara nga Alfa Romeo për të garantuar performancën “më të mirë në klasë”.

ELEKTRIFIKIMI I FUNDIT, ME ZGJIDHJE TË DIZAJTUARA PËR TË THEKSUAR KODI GJENETIK TË MARKAVE

Paradigma e Alfa Romeos: elektrifikimi është në shërbim të markës dhe kodit të saj gjenetik, me një mision për të rikrijuar frymën sportive për shekullin e njëzet e një. Dy nivele elektrifikimi, Hybrid dhe Plug-in Hybrid Q4, të zhvilluara nga Alfa Romeo për të garantuar performancën “më të mirë në klasë”.

TEKNOLOGJIA E KLASËS BOTËRORE

Si një ekskluzivitet mbarëbotëror, teknologjia NFT (Non-Fungible-Token), një risi absolute në sektorin e automobilave, debuton në Tonale. Alfa Romeo është në fakt prodhuesi i parë që lidh makinën me një certifikatë dixhitale NFT. Teknologjia bazohet në konceptin e një “karte blockchain”, një regjistër dixhital sekret dhe i pandryshueshëm që rendit informacionin kryesor për secilën makinë individualisht.

TEKNOLOGJIA E KLASËS BOTËRORE

Si një ekskluzivitet mbarëbotëror, teknologjia NFT (Non-Fungible-Token), një risi absolute në sektorin e automobilave, debuton në Tonale. Alfa Romeo është në fakt prodhuesi i parë që lidh makinën me një certifikatë dixhitale NFT. Teknologjia bazohet në konceptin e një “karte blockchain”, një regjistër dixhital sekret dhe i pandryshueshëm që rendit informacionin kryesor për secilën makinë individualisht.

TIPARET KRYESORE TË EDIZIONE SPECIALE:

Radio 10,25” Nav ∙ panel instrumentesh 12,3” ∙ Timoni sportiv i mbështjellë me lëkurë dhe pullat e marsheve prej alumini ∙ Karikues me valë ∙ Detajet e trupit të kompletit të errët dhe grila e përparme në formë V ∙ Fenerët matricë ∙ Xhamat e lyer ∙ Pedale sportive-alumini ∙ Zhbllokimi dhe hapja e derës së pestë pa çelës nëpërmjet sensorit ∙ Rrotat 20” aliazh ∙ Këpucët e frenave në ngjyrë të kuqe
Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s
Shkarkojeni ofertën

TIPARET KRYESORE TË EDIZIONE SPECIALE:

Radio 10,25” Nav ∙ panel instrumentesh 12,3” ∙ Timoni sportiv i mbështjellë me lëkurë dhe pullat e marsheve prej alumini ∙ Karikues me valë ∙ Detajet e trupit të kompletit të errët dhe grila e përparme në formë V ∙ Fenerët matricë ∙ Xhamat e lyer ∙ Pedale sportive-alumini ∙ Zhbllokimi dhe hapja e derës së pestë pa çelës nëpërmjet sensorit ∙ Rrotat 20” aliazh ∙ Këpucët e frenave në ngjyrë të kuqe

Shkarkojeni ofertën

Na kontaktoni

  Informacioni që jepni në këtë formë do të përpunohet, ruhet dhe përdoret në përputhje me rregullat në politikën e privatësisë. Ne do të donim t'ju kontaktojmë për produktet, shërbimet dhe ofertat e reja. Ju lutem vini re mënyrën se si dëshironi të kontaktoni më poshtë


  Vërejtje ligjore

  NA KONTAKTONI në telefon, provoni në numrin të shënuar më poshtë:
  Delfin Auto SH.P.K :
  ✆038 600 755 ✆049 196 198

  Delfin Auto SH.P.K. importues ekskluziv, Magj.Prishtinë-Ferizaj Km. I 7-të, Llapllasellë, 10500 Graçanicë, R. Kosovës

  ALFA ROMEO TONALE

  Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s
  Na kontaktoni

  ALFA ROMEO TONALE

  Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s

  Na kontaktoni

  TONALE EDIZIONE SPECIALE

  ËSHTË KOHA PËR TË PËRJETUAR EPOKËN E RE TË ALFA ROMEO-s
  Alfa Romeo Tonale e re shënon debutimin e saj në rrugë me edicionin special të jashtëzakonshëm EDIZIONE SPECIALE. Me risitë teknologjike të paprecedentë, të fundit, Alfa Romeo rishpik frymën sportive për ta bërë përvojën e drejtimit edhe më të mirë.

  TONALE EDIZIONE SPECIALE

  ËSHTË KOHA PËR TË PËRJETUAR EPOKËN E RE TË ALFA ROMEO-s
  Alfa Romeo Tonale e re shënon debutimin e saj në rrugë me edicionin special të jashtëzakonshëm EDIZIONE SPECIALE. Me risitë teknologjike të paprecedentë, të fundit, Alfa Romeo rishpik frymën sportive për ta bërë përvojën e drejtimit edhe më të mirë.

  ITALIAN DHE UNIK

  Një stil unik italian që është jashtëzakonisht besnik ndaj konceptit që mbart që nga krijimi i tij. Alfa Romeo Tonale ofron një dizajn të dallueshëm, sensual dhe të avancuar, i cili nxjerr në pah kanonet e stilit të ri që do të mbeten pika konstante në zhvillimin e gamës së Alfa Romeo.

  ITALIAN DHE UNIK

  Një stil unik italian që është jashtëzakonisht besnik ndaj konceptit që mbart që nga krijimi i tij. Alfa Romeo Tonale ofron një dizajn të dallueshëm, sensual dhe të avancuar, i cili nxjerr në pah kanonet e stilit të ri që do të mbeten pika konstante në zhvillimin e gamës së Alfa Romeo.

  ELEKTRIFIKIMI I FUNDIT, ME ZGJIDHJE TË DIZAJTUARA PËR TË THEKSUAR KODI GJENETIK TË MARKAVE

  Paradigma e Alfa Romeos: elektrifikimi është në shërbim të markës dhe kodit të saj gjenetik, me një mision për të rikrijuar frymën sportive për shekullin e njëzet e një. Dy nivele elektrifikimi, Hybrid dhe Plug-in Hybrid Q4, të zhvilluara nga Alfa Romeo për të garantuar performancën “më të mirë në klasë”.

  ELEKTRIFIKIMI I FUNDIT, ME ZGJIDHJE TË DIZAJTUARA PËR TË THEKSUAR KODI GJENETIK TË MARKAVE

  Paradigma e Alfa Romeos: elektrifikimi është në shërbim të markës dhe kodit të saj gjenetik, me një mision për të rikrijuar frymën sportive për shekullin e njëzet e një. Dy nivele elektrifikimi, Hybrid dhe Plug-in Hybrid Q4, të zhvilluara nga Alfa Romeo për të garantuar performancën “më të mirë në klasë”.

  TEKNOLOGJIA E KLASËS BOTËRORE

  Si një ekskluzivitet mbarëbotëror, teknologjia NFT (Non-Fungible-Token), një risi absolute në sektorin e automobilave, debuton në Tonale. Alfa Romeo është në fakt prodhuesi i parë që lidh makinën me një certifikatë dixhitale NFT. Teknologjia bazohet në konceptin e një “karte blockchain”, një regjistër dixhital sekret dhe i pandryshueshëm që rendit informacionin kryesor për secilën makinë individualisht.

  TEKNOLOGJIA E KLASËS BOTËRORE

  Si një ekskluzivitet mbarëbotëror, teknologjia NFT (Non-Fungible-Token), një risi absolute në sektorin e automobilave, debuton në Tonale. Alfa Romeo është në fakt prodhuesi i parë që lidh makinën me një certifikatë dixhitale NFT. Teknologjia bazohet në konceptin e një “karte blockchain”, një regjistër dixhital sekret dhe i pandryshueshëm që rendit informacionin kryesor për secilën makinë individualisht.

  TIPARET KRYESORE TË EDIZIONE SPECIALE:

  Radio 10,25” Nav ∙ panel instrumentesh 12,3” ∙ Timoni sportiv i mbështjellë me lëkurë dhe pullat e marsheve prej alumini ∙ Karikues me valë ∙ Detajet e trupit të kompletit të errët dhe grila e përparme në formë V ∙ Fenerët matricë ∙ Xhamat e lyer ∙ Pedale sportive-alumini ∙ Zhbllokimi dhe hapja e derës së pestë pa çelës nëpërmjet sensorit ∙ Rrotat 20” aliazh ∙ Këpucët e frenave në ngjyrë të kuqe
  Fillimi i epokës së re të ALFA ROMEO-s
  Shkarkojeni ofertën

  TIPARET KRYESORE TË EDIZIONE SPECIALE:

  Radio 10,25” Nav ∙ panel instrumentesh 12,3” ∙ Timoni sportiv i mbështjellë me lëkurë dhe pullat e marsheve prej alumini ∙ Karikues me valë ∙ Detajet e trupit të kompletit të errët dhe grila e përparme në formë V ∙ Fenerët matricë ∙ Xhamat e lyer ∙ Pedale sportive-alumini ∙ Zhbllokimi dhe hapja e derës së pestë pa çelës nëpërmjet sensorit ∙ Rrotat 20” aliazh ∙ Këpucët e frenave në ngjyrë të kuqe

  Shkarkojeni ofertën

  Na kontaktoni

   Informacioni që jepni në këtë formë do të përpunohet, ruhet dhe përdoret në përputhje me rregullat në politikën e privatësisë. Ne do të donim t'ju kontaktojmë për produktet, shërbimet dhe ofertat e reja. Ju lutem vini re mënyrën se si dëshironi të kontaktoni më poshtë


   Vërejtje ligjore

   NA KONTAKTONI në telefon, provoni në numrin të shënuar më poshtë:
   Delfin Auto SH.P.K :
   ✆038 600 755 ✆049 196 198

   Delfin Auto SH.P.K. importues ekskluziv, Magj.Prishtinë-Ferizaj Km. I 7-të, Llapllasellë, 10500 Graçanicë, R. Kosovës