• Ask Us a Question
  • congresstransfuziology2019@gmail.com

[vc_row content_placement=”middle” hide_on_mobile=”true” css=”.vc_custom_1629683352466{margin-top: -50px !important;padding-top: 0px !important;background-image: url(https://alfaromeo-ks.com/wp-content/uploads/2021/08/1920×660.png?id=1851) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_column width=”1/3″ bklyn_overlay=”true” add_box_shadow=”true” css=”.vc_custom_1629683267604{margin-top: 40px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 40px !important;padding-bottom: px !important;background-color: #e65826 !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1634547784524{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”]

ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT.

FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

[/vc_column_text][ut_btn button_fluid=”yes” font_weight=”” button_text=”Побарајте Понуда” button_background=”#ffffff” button_text_color_hover=”#000000″ button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.fiat.mk%2Fpobarajte-ponuda%2F||target:%20_blank|” button_text_color=”#0a0a0a”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_on_mobile=”true”][vc_column][ut_gallery_slider type=”carousel” number=”3″ slides=”1852,1853,1854,1855″][/vc_column][/vc_row][vc_section hide_on_mobile=”true” css=”.vc_custom_1621355574358{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=””][vc_column][vc_row_inner gap=”10″ hide_on_mobile=”true” css=”.vc_custom_1629712153558{margin-top: -150px !important;padding-right: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1629712401287{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0.2px !important;border-right-width: 0.2px !important;border-bottom-width: 0.2px !important;border-left-width: 0.2px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #e5e5e5 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #e5e5e5 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #e5e5e5 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e5e5e5 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column_text el_class=”textbox”]

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1629712497176{border-top-width: 0.2px !important;border-right-width: 0.2px !important;border-bottom-width: 0.2px !important;border-left-width: 0.2px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #e5e5e5 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #e5e5e5 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #e5e5e5 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e5e5e5 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column_text el_class=”textbox”]

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1629712512861{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #e5e5e5 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #e5e5e5 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #e5e5e5 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #e5e5e5 !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column_text el_class=”textbox”]

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section hide_on_desktop=”true” hide_on_tablet=”true” css=”.vc_custom_1629685099983{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_row css=”.vc_custom_1629711692433{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 200px !important;background-image: url(https://alfaromeo-ks.com/wp-content/uploads/2021/08/620×646.png?id=1864) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1629685173857{margin-top: 0px !important;background-color: #e65826 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1634547805851{margin-top: px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”]

ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT.

FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

[/vc_column_text][ut_btn button_fluid=”yes” font_weight=”” button_text=”Побарајте Понуда” button_background=”#ffffff” button_text_color_hover=”#0a0a0a” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.fiat.mk%2Fpobarajte-ponuda%2F||target:%20_blank|” spacing=”margin-top:20px” button_text_color=”#0a0a0a”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621356074580{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621356715933{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][ut_gallery_slider image_size=”full” loop=”false” slides=”1852,1853,1854,1855″ css=”.vc_custom_1629685310596{margin-top: 50px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1629684235949{padding-top: 150px !important;background-image: url(https://alfaromeo-ks.com/wp-content/uploads/2021/08/fiat-hq-500-range-CULT-subj-orange_LP_ImmersiveIMG_Desktop_1440x740.jpg?id=1855) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621356338082{margin-top: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629685459248{margin-top: 30px !important;}”]

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.[/vc_column_text][vc_column_text]

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**[/vc_column_text][vc_column_text]

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section css=”.vc_custom_1621357376801{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

*Понудата се однесува за верзијата Fiat 500 1.2 CULT по цена за 710.082 ден со вклучен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,1/5,3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Понудата се однесува за верзијата Fiat 500X 1.0 CULT по цена за 1.080.882 ден со вклучен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,8 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 133 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. **Дел од опремата е во серија само кај Fiat 500X Cult, прикажани се и опционали. Изгледот на автомобилите е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

[/vc_column_text][ut_c7_shortcode form_id=”1873″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

[vc_section section_separator_top=”true” section_separator_svg_top=”diagonal” section_separator_top_height_px=”90″ section_separator_top_height_unit=”px” css=”.vc_custom_1537056358832{margin-bottom: 0px !important;background-color: #141618 !important;}” el_name=”Contact Section” bklyn_section_anchor_id=”Contact” section_separator_top_color_1=”#ffffff”][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-12″][ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Get Connected.” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]We welcome you to contact us for more information.[/ut_header][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][ut_service_column icon_type=”lineaicons” icon_linea=”icon-basic-compass” headline=”Let’s Talk About Your Project” headline_color=”#ffffff” text_color=”rgba(255,255,255,0.5)”][/ut_service_column][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ut_service_column icon_type=”lineaicons” icon_linea=”icon-basic-paperplane” headline=”Let’s Talk About Your Idea” headline_color=”#ffffff” text_color=”rgba(255,255,255,0.5)”][/ut_service_column][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ut_service_column icon_type=”lineaicons” icon_linea=”icon-basic-elaboration-todolist-refresh” headline=”Let’s Talk About Your Content” headline_color=”#ffffff” text_color=”rgba(255,255,255,0.5)”][/ut_service_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_custom_heading tag=”div” align=”center” font_source=”google” google_fonts=”font_family:Poppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” font_size=”24″ animate_once=”infinite” color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1560164812655{margin-bottom: 40px !important;}” link=”url:%23||target:%20_blank|” effect=”none” class=”text-h”]Macedonian Society for Transfusion Medicine[/ut_custom_heading][ut_custom_heading tag=”div” align=”center” font_source=”google” google_fonts=”font_family:Poppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” font_size=”24″ animate_once=”infinite” color=”rgb(255, 255, 255)” css=”.vc_custom_1560164874311{margin-bottom: 40px !important;}” link=”url:mailto%3Acongresstransfuziology2019%40gmail.com||target:%20_blank|” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” effect=”none”]congresstransfuziology2019@gmail.com[/ut_custom_heading][ut_custom_heading tag=”div” align=”center” font_source=”google” google_fonts=”font_family:Poppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” font_size=”24″ animate_once=”infinite” css=”.vc_custom_1560164822519{margin-bottom: 40px !important;}” link=”url:%23||target:%20_blank|” effect=”none” color=”#ffffff”]Phone: +38975303889[/ut_custom_heading][ut_custom_heading tag=”div” align=”center” font_source=”google” google_fonts=”font_family:Poppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” font_size=”24″ animate_once=”infinite” color=”rgb(255, 255, 255)” css=”.vc_custom_1560164882651{margin-bottom: 40px !important;}” link=”url:%23||target:%20_blank|” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” effect=”none”]Address: Majka Tereza 17, 1000 Skopje, Republic of North Macedonia[/ut_custom_heading][/vc_column][/vc_row][/vc_section]