TONALE

EDIZIONE SPECIALE

ОДБЕРИ БОЈА

Tonale ја проектира Alfa Romeo во иднината со врвна технологија и хибриден мотор од 130 КС создаден да понуди возачко искуство во чист Alfa Romeo стил.

Не ја пропуштај шансата: БИДИ ПРВ, ВОЗИ EDIZIONE SPECIALE!

Радио 10.25” Nav ∙ 12.3” инструмент-табла ∙ Спортски волан обложен со кожа и алуминиумски рачки за менувач ∙ Безжичен полнач ∙ Амбиентално осветлување ∙ Предни и задни сензори за паркирање ∙ Интелигентен адаптивен темпомат ∙ NFT дигитален сертификат и услуги за поврзување ∙ Full LED Smart Matrix предни светла ∙ Темeн кит детали за каросерија и предна решетка во V форма ∙ Matrix предни светла ∙ Затемнети стакла ∙ Спортски педали-алуминиумски ∙ Отклучување без употреба на клуч и отворање на петта врата преку сензор ∙ 20” алуминиумски тркала ∙ Шепи на кочниците во црвена боја

Сликите се само за илустративни и индикативни цели. Tonale Edizione Speciale Hybrid со 130 КС е достапна за нарачки во салоните на Alfa Romeo. Потрошувачка на гориво Tonale 130 КС Hybrid (l / 100 km): ): 6,2– 6,5; Емисија на CO2 (g / km): 140-127. Вредностите се одобрени врз основа на комбинираниот циклус на WLTP, ажурирани на 17.03.2022 година и наменети за споредбени цели. Вредностите на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2 ги мери производителот на тестови за претходно одобрување, според процедурата WLTP (Регулатива на ЕУ 2018/1832), и може да подлежат на модификации во зависност од конечната хомологација.

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.


    Правни забелешки